het CommunicatieGilde

Het Communicatiegilde


Alle erkende leden van Het Communicatiegilde zijn trouw aan Salland. Sommigen zijn er nooit weggegaan, anderen zijn na omzwervingen door het gehele land teruggekeerd op vertrouwde bodem. Omdat we ons thuis voelen in een streek waar nuchterheid en gezond boerenverstand regeert. Koppel dat aan een grote dosis creativiteit en je raakt de kern van Het Communicatiegilde. Een club veelzijdige communicatiespecialisten dat net als het Sallandse coulisselandschap verrassend uit de hoek kan komen.

 

Onze disciplines


Ben je er van overtuigd dat je vele gesprekken moet voeren met individuele specialisten om de communicatie van jouw bedrijf op de rails te krijgen? Schuif eens aan bij Het Communicatiegilde en er gaat een wereld voor je open. Met één gesprek heb je alle disciplines uit het communicatievak aan tafel. Wij krijgen jouw communicatietrein binnen no-time aan het rijden en garanderen ook nog eens dat er op weg naar het eindstation geen vertraging ontstaat.

Dit zijn wij; Het Communicatiegilde


Praat je met Het Communicatiegilde, dan ben je in gesprek met een club specialisten waarin meer dan een eeuw ervaring in het communicatievak bijeen is gebracht. In roerige communicatietijden gooien wij jou de reddingsboei toe. Bij ons weet je zeker dat er een antwoord komt op jouw specifieke communicatievraag.

Ons werk


Ben je er van overtuigd dat je vele gesprekken moet voeren met individuele specialisten om de communicatie van jouw bedrijf op de rails te krijgen? Schuif eens aan bij Het Communicatiegilde en er gaat een wereld voor je open. Met een gesprek heb je alle disciplines uit het communicatievak aan tafel.

Dit zijn onze klanten

Net als de samenstelling van Het Communicatiegilde is onze orderportefeuille bijzonder gevarieerd.
Onze opdrachtgevers zijn zowel groot als klein, komen uit alle delen van het land en zijn werkzaam in diverse branches.

gemeente-raalte
gemeente-apeldoorn
trioliet
maple
mint
speeleiland
de-haagse-markt
gemeente-den-haag
brandweer
winkels-techniek
denion
kring-raalter-werkgevers
fokker-gkn
akzonobel
abn-amro
mannekenpis
cello
de-bagatelle
alles-begint-vrijwillig
pro-rail
zuiderbuur
sallanddoet
test-mijn-lijf
amos-beech

contact

Heb je een vraag aan het Communicatiegilde, wil je ons bezoeken of iets per post opsturen?


Het CommunicatiegildeSpitsstraat 258102 HW, Raalte 0572 712323
Neem de code over om het formulier veilig te versturen.